22 noiembrie 2008

Traim .. si asta e tot ceea ce conteaza .. :|

Nu sunt trecuta prin viata , sunt un copil al carei existenta se opreste pentru un moment aici .. Aici … De ce ? Pentru ce ? Nu sunt in capacitate de a opina si de a judeca .. Sunt vieti si suflete .. Suntem trecuti prin ciurul aristocratiei moderne … Suntem increzuti , semeti , infideli , si avem un curaj nespus … Noi cei de aici , cei nelipsiti de grija zilei de maine , nelipsiti de frumusetile vietii , nu ne gandim oare la ceilalti ? Sau poate ceilalti nu exista , suntem doar noi si-atat … Traim vieti luxoase , inconjurate de diferite placeri materiale , defilam cu masini , haine si bijuterii … Ne imbracam cu pelerinele bunului gust si facem piruete .. Ne mandrim cu rangul si pozitia noastra pe scara sociala ..

Avem o viata … pe care nu stim s-o pretuim , nu stim s-o valorificam in fericire , in multumire sufleteasca … Traim pentru a arata trupul nostru lipsit de sensibilitate si sufletele noaste fara scrupule .. ne invidiem , ne ucidem din priviri si ne uram .

Viata asta … singura si unica pe care o avem , nu stim s-o pastram , s-o facem frumoasa .. s-o imbracam intr-o aura de iubire , de dragoste , sa uitam pentru un moment de absurditati .. Sa fim realisti , optimisti , buni , darnici .. caci doar asa vom putea muri cu sufletul impacat .. !

Niciun comentariu: