24 noiembrie 2008

Romania trezeste-te !!! [ partea I ] .... !!

Abordand mai jos seria indelungata de nemultumiri cu privire la tarisoara noastra draga , Romania .. Imi voi permite sa continui sirul larg si interminabil de “discursuri“,de data asta facute de noi , de contribuabilii fideli ai statului , catre guvernantii lipsiti de caracter si vointa .

_______________

M-am saturat sa vad in cata poluare traim , nu de cea naturala vorbind , ci de cea sociala care se pare ca ne macina in intregime . Se pare ca traim intr-o tara lipsita de oameni capabili si dispusi sa o ajute intr-un fel . Este vina noastra ! Da , este .. caci fara de-voia noastra , a oamenilor de rand .. nu s-ar fi intamplat asa ceva .. De ce ? este o intrebare retorica …. Platim spagi .. in toate domeniile .. le incurajam coruptia si stupiditatea .. ! Ii incurajam pe ei . :|:|:|

Sa incepem cu inceputul ..

Romania , anul 2008 .. de curand integrati in Uniunea Europeana .. daca nu as stii ca facem parte din UE .. as putea jura ca suntem o tara uitata de lume .. si lasata sa putrezeasca .. si la propriu , si la figurat ..

Taram mioritic , de basm , cu o istorie vasta … Va suna cunoscut ? Pana nu de-mult capitala noastra era comparata cu Parisul … “ Micul Paris “ .. acum .. dupa ani si ani de incercari , pentru a deveni un popr rafinat ne-am pierdut si aceste denumiri .. Mai avem noroc de Dracula .. saracul , care a obosist si el .. incercand sa aduca prosperitate si celebritate plaiului romanesc .

Ce e important este ca platim … da .. si inca foarte mult .. impozite , taxe .. mii de taxe .. in curand una cred ca si pe aerul respirat … Traim intr-o lume plina de ignoranta .. In care “ dregatorii “ nici nu mai stiu ce sa mai inventeze pentru a ne lua bani … Dar unde sunt banii??? Unde ???

Cealalta parte a acestei fabuloase lumi sunt “ oamenii nostrii de incredere “ … da.da .. Lor putin le importa de tot si de toate … adorm intr-un somn adanc in bancile parlamentului .. si viseaza …. Zzzz …. Dupa ce visul li s-a sfarsit merg rebel la casierie pentru a-si lua leafa … pentru ce ? pentru orele dormite .. Au pretentia sa-i votam , si ne fac felurite promisiuni … dar sunt doar vagi sperante … nu le mai putem acorda increderea noastra ..

Dar va promitem ca la urmatoarele alegeri vom fi spirt !! si vom scoate toti incompetentii din justitia si guvernarea romana !!! E dreptul nostru sa ne facem o viata mai buna !!! E dreptul nostru sa visam la un viitor mai prosper pentru copii nostrii !!! E dreptul nostru sa luptam pentru aceasta tara !!!

Niciun comentariu: